GRATIS PROEFWEEK (t.w.v. €100)!

  Contactgegevens

  Aanmelding

  Voordelen van de sportvasten afvalmethode

  • Verbetert de sportprestaties
  • 10-daagse trainingsmethode
  • Beter herstel na sporten (en blessures)
  • Verminderde behoefte om tussendoor te snoepen

  Ben jij benieuwd wat Sportvasten voor jou kan betekenen?

  Zet vandaag nog de eerste stap! Vul hieronder het formulier in en bekijk de video. Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

  Afvallen? De Active Club Den Haag heeft het juiste antwoord voor u!

  Sportvasten is de beste methode om je leven een nieuwe impuls te geven. Het vlot krijgen van een gezond gewicht én deze behouden staat centraal in dit programma.

  Sportvasten is geen dieet! Het is een 10-daagse trainingsmethode, waarbij de spieren en de lever getraind worden. De focus wordt gelegd op het verbranden vanvet. Hierdoor komt het lichaam in ketose en wordt de verbranding van suikers geremd. Je maakt de metabolische switch.

  Om dit te bewerkstelligen wordt er gesport tijdens deze (sport)vastenkuur. Je verbrand geen suikers meer en alleen nog vet. De vetreserves nemen hierdoor versneld af.

  Sportvasten is efficiënt en effectief en lukt eigenlijk bij iedereen. Het is wetenschappelijk bewezen en redelijk eenvoudig vol te houden. 3 tot 6 kg vet ben je zo kwijt.

  Samen met de voedingsadviezen van NutriWay zorgen wij er voor dat je op gewicht blijft en niet meer terugvalt in oude voedingsgewoontes. De benodigde training kan je direct bij de Active Club uitvoeren.

  Interesse in Active Club Den Haag? Neem contact op!