GRATIS PROEFWEEK (t.w.v. €100)!

  Contactgegevens

  Aanmelding

  Waarom bedrijfsfitness?

  Fitness heeft een positieve invloed op de belangrijkste vier oorzaken van ziektes:
  • Lage lichamelijke weerstand
  • Stress
  • Hart- en vaatziektes
  • Slechte belastbaarheid van het bewegingsapparaat
  Bedrijfsfitness is daarom het overwegen waard.
  Ropes_04
  decorative
  decorative

  Er zijn 2 groepen gebaat bij bedrijfsfitness

  Natuurlijk hoeft u als werkgever niet het hele bedrag te betalen voor uw werknemers. Een goede bedrage wordt al ervaren als zeer stimulerend. Het gaat dan ook voornamelijk om een teamgevoel te creëren. Een gevoel wat zegt: “Wij doen dit samen.”

  De werknemer

  Een werknemer die zich gezond en fitter voelt is productiever, beter bestand tegen ziektes en merkt dat de werkgever niet alleen om het resultaat geeft maar ook om de werknemer zelf.

  De werkgever

  Het is aangetoond dat werknemers zich minder vaak ziekmelden wanneer zij regelmatig sporten. Als jij jouw werknemers laat sporten worden ze fitter en vrolijker. Die verbeterde leefhouding levert loyalere werknemers op.

  Gezond en hardwerkend personeel!

  Sporten heeft een zeer positief effect op je gezondheid en prestaties: je hebt meer energie, je slaapt beter en krijgt een efficiënter immuun systeem. Kortom je wordt minder snel ziek en bent beter belastbaar. Dat klinkt toch als muziek in de oren voor iedere werkgever!
   
  De Active Club Den Haag is aangesloten bij het Bedrijfsfitness Nederland en Bedrijfsfitness online en het Nationaal Bedrijfsfitness Plan, waardoor je bij ons met gemiddeld 40% belastingvoordeel kan sporten. Zo wordt bedrijfsfitness wel heel voordelig!
   
  Bovendien, bedrijven die hun werknemers actief ondersteunen worden gezien als een goede werkgever en ontvangen meer loyaliteit van hun werknemers. Investeert u in groepsactiviteit, samen met de afdeling komen sporten in uw eigen trainingsuurtje? Dan doet u ook meteen aan teambuilding.
   
  Maar ook voor de zelfstandige ondernemer is er voordeel te behalen. Via ons lifestile programma zijn de kosten aftrekbaar voor uw onderneming. Wij begeleiden u dan naar een betere balans tussen werk en ontspanning, een gezonder eetpatroon en meer beweging.
   
  Neem contact op met de Active Club Den Haag en vertel ons u probleem. Wij kunnen u helpen gezond en fit te worden.

   

  Bedrijfsfitness in Den Haag: meld je vrijblijvend aan: