Coaching with Heart

Wij, Paula & Martijn, vinden het belangrijk om vanuit alle hoeken naar je gezondheid te kijken en niet slechts één. Kracht, conditie, spierconnectie, voeding, goede gewoontes, juiste mindset zijn enkele van onze aandachtspunten. Ons doel is dat je leert hoe je gezond kunt leven door beter voor jezelf te zorgen, ook op de lange termijn. Dit kunnen we alleen bereiken door persoonlijke en kwalitatieve begeleiding aan te bieden. En dat sluit perfect aan bij de werkwijze van de Active Club Den Haag.

Contact

website: www.coachingwithheart.nl

Telefoonnummers:
Paula: 0031-642598234
Martijn: 0031-612295178

Martijn Jansen – is onze voeding & mindset coach.

Als je niet tevreden bent met hoe je je voelt en eruitziet, dan is Martijn de coach die je nodig hebt. Met zijn uitgebreide kennis over voeding, menselijk gedrag en een zeer persoonlijke benadering heeft hij veel mensen geholpen hun doelen te bereiken. Ben je nieuwsgierig of je huidige voedingspatroon wel aansluit om je doelen te behalen? Wil je weten wat je huidige vetpercentage is en of dat gezond is? Wil je graag weten wat je huidige spiermassa is om zo te weten te komen hoeveel je nou eigenlijk kan eten? Neem dan contact op met Martijn.

Paula Steenland – is onze blessure preventie & herstel coach.

Paula is gespecialiseerd in jouw welzijn. Ze helpt je beter te bewegen en met meer plezier. Als je pijn hebt die maar niet weg lijkt te gaan – ondanks alle rekoefeningen of massages die je al hebt gedaan – en op zoek bent naar een andere aanpak, dan ben je bij Paula als je persoonlijke coach aan het juiste adres. Ook als je opmerkt dat je na een blessure nog altijd anders beweegt of niet optimaal kunt sporten, neem dan contact op met Paula.

Interesse in Coaching with Heart? Neem contact op!

Wat kun je verwachten van jouw persoonlijke coach?

Paula gaat minimaal 4 weken intensief samen met je aan de slag. Deze tijd hebben we nodig om je blessure en/of niet weggaande pijntjes te doorgronden en uit te zoeken welke spieren niet actief zijn en welke spieren onnodig compenseren. Gedurende deze tijd wordt er een persoonlijk trainingsprogramma op gezet die je vervolgens daarna gedurende 8 weken zelf gaat uitvoeren, met de ondersteunende begeleiding van de Active Club trainers.

Het kan een tijdje duren voor je lichaam zijn oude gewoontes gaat afleren, maar het begint bij het bewust worden van de incorrecte beweegpatronen die je lichaam gewend is. En vervolgens ga je leren hoe je deze beweegpatronen kunt verbeteren en waar je op moet letten. Zodra je door begint te krijgen hoe je de juiste spieren kunt activeren en gebruiken in je oefeningen, zul je merken dat je dit bij je dagelijkse handelingen ook beter kunt gaan inzetten.

Wat ga jij leren?

 • Inzicht in je pijntjes en incorrecte beweegpatronen, waar komen ze vandaan en hoe creëer je meer bewustzijn daarvan in je dagelijks leven.
 • Diverse specifieke oefeningen zelf kunnen uitvoeren waarbij je jouw spieractivatie kunt verbeteren.
 • Begrijpen welke spieren je in welke bewegingen moet gebruiken.
 • Kunnen ervaren (voelen en zien) wanneer je niet de juisten spieren gebruikt.

Wat houdt het proces in?

De eerste 4 weken:

 • 5 personal training sessies van 60 minuten.
 • Tijdens elke training wordt er minimaal 1 oefening gefilmd en vervolgens ga je
  daar mee oefenen, in je eigen trainingen (thuis of in de gym), tot de volgende afspraak.


De daaropvolgende 8 weken:

 • Ga je met je persoonlijke trainingsschema aan de slag.  
 • Je hebt toegang tot je eigen map met jouw instructie video’s.
 • Ook heb je elke week een 15 minuten durende videogesprek om je vragen te
  beantwoorden en je progressie te bespreken. Gedurende het gehele proces.
 • Heb je de mogelijkheid tot contact via WhatsApp of mail voor vragen (binnen 24 uur antwoord).
 • Heb je toegang tot de onze Coaching app waarin je je trainingsprogressie kunt bijhouden en inzien.