• Slide 2 - Sauna

  sportschool sauna den haag

Wellness in Den Haag

Sauna Wellness Den HaagNa inspanning, hoort 100% ontspanning. Na je training kun je, als lid, gratis ontspannen in de sauna van de Active Club Den Haag. Of tegen betaling een heerlijk massage ontvangen.

Sauna Den Haag

De sauna van de Active Club Den Haag bestaat uit een voetenbad, een droge 80 graden sauna, een stoombad, twee infrarood / UV warmte lampen, een koud dompelbad en een relaxruimte. Natuurlijk ontbreken de warme en koude douches niet. De sauna betreed je bij ons zoals het hoort, zonder badkleding en met een grote handdoek en badjas. Vergeet u uw slippers niet? Dat is wel zo veilig. Mocht u honger of dorst krijgen in de sauna? Geen probleem. Onze specialiteit is een heerlijke fruitmix, een Nootgeval (walnoten, yoghurt, ahornsiroop en kaneel) en natuurlijk een tosti met gezond bruin brood. Kosten sauna bezoek: € 40,00 per keer. Maar voor leden van de Active Club Den Haag gratis. Badjassen, handdoek(en) en slippers zijn ook bij ons te huur.

Sauna Den HaagMassage in Den Haag

Zowel bij de Personal Coaches van de Active Club Den Haag als bij Active Fysio kun je terecht voor een sportmassage, ontspanningsmassage of stoelmassage. Op afspraak natuurlijk.

Stoelmassage in Den Haag

Kort, maar 100% krachtig! Als je last hebt van je nek, rug of schouders, dan is een stoelmassage iets voor jou! Je houdt je kleren aan en zit in een speciale stoel. De masseur staat achter je. De stoelmassage duurt 10 minuten per keer of 15 minuten als je een strippenkaart neemt. Kosten Stoelmassage: € 12,50 per keer. Een strippenkaart voor 10 keer kost € 100,00 (6 maanden geldig).

Massage Den HaagOntspanningsmassage of sportmassage in Den Haag

Heb je last van je spieren, neem dan een sportmassage! Wil je ontspannen dan kun je beter een ontspanningsmassage nemen. Je ligt uitgekleed op de massagetafel. De masseur kan je rug, armen, benen en nek masseren. Ben je lid van de Active Club Den Haag, dan krijg je 20% korting op een massage van 20 of 40 minuten door de Personal Coaches van de Active Club Den Haag. Kosten massage: 20 min. € 35,00; 40 min. € 65,00. Heb je een blessure of een verwijzing van de huisarts voor fysiotherapie? Dan kun je beter direct contact opnemen met Active Fysio. We helpen je graag om meer te gaan bewegen.

Vraag daarom nu de gratis proefweek fitness aan. Maak zo vrijblijvend kennis met onze luxe sportschool. Je wordt binnen 1 werkdag gebeld voor een persoonlijke kennismaking. Fitness nu onder begeleiding van Personal Training bij de Active Club Den Haag en behaal jouw fitness doelstellingen!

Doe de lidmaatschapstest:

Wil je weten welk lidmaatschap het beste bij jou past? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies. 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Buiten trainen!

  Voor alle leden van de Active Club Den Haag!

  Lees meer
 • Gesloten door Corona

  Helaas moeten ook wij dicht van 16 maart tot en met 6 april

  Lees meer
Meer nieuws
 • Louise

  "De persoonlijke aandacht van de Personal trainers stimuleert en motiveert enorm. Iedere keer weer een variatie aan oefeningen!"

  Louise
 • Stian Holen (Norway)

  "Of the six fitness centres in five countries that I have used in 20 years, ActiveClub Den Haag is the best."

  Stian Holen (Norway)
 • Arlene Ogston

  "The Active Club has helped me to achieve goals and a general level of fitness beyond my expectations."

  Arlene Ogston
 • Isabella Chen

  "Trainers are excellent and enthusiastic about helping you reach your training goals."

  Isabella Chen
 • Donna Baxter

  "It is a clean well equipped facility. The staff is friendly and knowledgeable. It is easy to get to, right by the World Forum"

  Donna Baxter
 • Danijel Mihajlovic

  "Quality of the training and the facilities are absolutely stellar, and the trainers keep up with the latest training methods."

  Danijel Mihajlovic
 • Susan Phillips

  " Like many people, I was a bit of a “gym-o-phobe” at the beginning. "

  Susan Phillips
 • "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van de Active Club voel ik me nu beter dan ooit. "

  Caroline
 • Lisa

  "Goede behandelingen die doeltreffend zijn. En er wordt echt met je mee gedacht om blessures te voorkomen."

  Lisa
 • "Ze luistert heel erg goed, is oprecht en geïnteresseerd, is eerlijk en heeft een heel zorgzaam karakter"

  Rianne