GRATIS PROEFWEEK (t.w.v. €100)!

Laat je overtuigen om bij ons te komen sporten door onze sportschool én onze lessen in persoon te ervaren! Met onze proefweek mag je in één week op drie verschillende dagen een les komen small group personal training komen volgen. Bij een lidmaatschap is 1-op-1 personal training ook mogelijk!

Proefweek aanvragen

Cardio fitness Den Haag

Ben je van plan om aan jouw conditie te werken? Dan kan zal een verstandige keuze zijn om cardiotrainingen te gaan volgen bij de Active Club in Den Haag. Cardiotrainingen worden voornamelijk gebaseerd op hartslag. Het doel bij cardio is om tijdens je workout constant een gelijke hartslag aan te houden. Ze stel je dus het fitnessapparaat lichter in wanneer de hartslag te hoog wordt en stel je hem weer zwaarder in als de hartslag te laag wordt. Het resultaat van sporten op constant niveau is een opbouw van conditie. Dit heeft een positief effect op zowel jouw fysieke als mentale gesteldheid. Dit komt, omdat je meer uithoudingsvermogen krijgt op zowel fysiek gebied, als denk- en concentratievermogen. Wij zorgen ervoor dat onze apparaten optimaal tot jou beschikking staan.

Cardio wordt ook veelal gebruikt om af te vallen. Dit komt doordat er bij cardio een constante vetverbranding plaatsvindt. Deze vetverbranding vindt in het gehele lichaam plaats, wat betekent dat je over het gehele lichaam in vorm zal verbeteren. Wil je liever een specifiek gebied afslanken of zelfs extra spiermassa kweken en gespierd worden? Dan moet je cardio combineren met krachttrainingen.

Pedro

Fitness bij de Active Club Den Haag

Er zijn vele vormen van sporten. Toch zullen veel mensen bij het woord ‘sporten’ snel denken aan fitness. Sporten kan gelukkig op veel verschillende leuke en creatieve manieren! Het belangrijkste is dat jij beweegt op de manier die bij je past. fitness is dan toevallig wel de meest veelzijdige vorm van sport. De hoofdvormen die bij fitness worden beoefend zijn voornamelijk cardio en krachttraining. Natuurlijk zijn er nog veel meer verschillende paden in de fitness branche, er zit altijd voor ieder wat passends bij! Bij de De Active Club in Den Haag wordt je geholpen om gezond en fit te blijven met een tempo wat jij zelf bepaalt en prettig vindt. Hierbij krijg jij voldoende gepersonaliseerde begeleiding naar je eigen voorkeur.

Interesse in Active Club Den Haag? Neem contact op!

Kom direct sporten bij Active Club!

Krachttraining in fitness

Bij krachttraining train je jouw spieren door deze aan te spannen en in te zetten om een bepaald gewicht te verplaatsen, vervormen of op een andere te bewegen. Krachttraining wordt voornamelijk ingezet om spiermassa te ontwikkelen en – in de volksmond – ‘gespierd’ te worden. Wat veel mensen echter niet weten is wanneer je krachttraining uitoefent je ook werkt aan een beter metabolisme. Dat is de manier waarop je lichaam voedingsstoffen verwerkt.

Een ander voordeel van fitness is op medisch gebied. Hoewel slechts fitness zeker niet alle klachten op magische wijze kan verhelpen, heeft fitness wel een sterke bijdrage voor het tegengaan van symptomen van verschillende aandoeningen. Dit geldt voor zowel mentale problemen zoals depressie, als fysieke aandoeningen zoals hartfalen. Fitness in Den Haag kan dus ook voor jou dé weg zijn naar een gezonder leven. Schrijf jezelf daarom zo snel mogelijk in en krijg goede begeleiding van onze gediplomeerde instructeurs!

DEMONSTRATIE VIDEO

Bekijk even onze introductievideo om meer te weten te komen over onze Active Club!

7-DAY FITNESS TRY-OUT

Als je interesse hebt in personal training Den Haag bij onze luxe sportschool kun jij je opgeven voor een gratis 7-day Fitness Try-out. Hierin vindt een persoonlijke kennismaking plaats, waarbij we samen doelen kunnen vaststellen. Zonder doelen kun je namelijk geen vooruitgang meten! Hierbij volgen we trainingsschema’s op maat voor deze doelstellingen. Klikt het met jouw personal trainer Den Haag tijdens de try-out periode? Dan wordt hij of zij ook jouw vaste trainer!

Wij bieden meerdere opties op het gebied van personal training. Zo is het mogelijk om in kleine groepjes van maximaal 8 personen te trainen. Tijdens deze small group training Den Haag krijgt iedereen tegelijkertijd persoonlijk advies en ondersteuning.