Fitness Den Haag bij Active Club

Er zijn vele vormen van sporten. Toch zullen velen bij het woord ‘sporten’ meteen denken aan fitness. Maar dat hoeft niet! Het is dan ook de meest veelzijdige vorm van sport, waar er onder de hoofdvormen zoals cardio en krachttraining meerdere verschillende vormen van trainen zijn. Fitness Den Haag helpt je daarnaast om gezond en fit te worden met een tempo wat jij zelf bepaalt.

Cardio fitness Den Haag

Ben je van plan om aan jouw conditie te werken? Dan ga je cardiotrainingen uitvoeren bij Active Club. Cardiotrainingen worden voornamelijk gebaseerd op hartslag. Het doel bij cardio is om tijdens je work out constant een gelijke hartslag aan te houden. Ze stel je dus het fitnessapparaat lichter in wanneer de hartslag te hoog wordt en stel je hem weer zwaarder in als de hartslag te laag wordt. Het resultaat van sporten op constant niveau is een opbouw van conditie. Dit heeft een positief effect op zowel jouw fysieke als mentale gesteldheid, omdat je meer uithoudingsvermogen krijgt op fysiek gebied zowel als denk- en concentratievermogen. Wij zorgen ervoor dat je de apparaten optimaal kunt gebruiken

Cardio wordt ook veelal gebruikt om af te vallen. Dit komt doordat er bij cardio een constante vetverbranding plaatsvindt. Deze vetverbranding vindt in het gehele lichaam plaats, wat betekent dat je over het gehele lichaam in vorm vermindert. Wil je liever een specifiek gebied afslanken of zelfs extra spiermassa kweken en gespierd worden? Dan moet je cardio combineren met krachttrainingen.

Rogier Platvoet
Jessica

Interesse in Active Club Den Haag? Neem contact op!

Kom direct sporten bij Active Club!

Krachttraining in fitness

Bij krachttraining train je jouw spieren door deze aan te spannen en in te zetten om een bepaald gewicht te verplaatsen, vervormen of op een andere te bewegen. Krachttraining wordt voornamelijk ingezet om spiermassa te ontwikkelen en – in de volksmond – ‘gespierd’ te worden. Wat veel mensen echter niet weten is wanneer je krachttraining uitoefent je ook werkt aan een beter metabolisme. Dat is de manier waarop je lichaam voedingsstoffen verwerkt.

Een ander voordeel van fitness is op medisch gebied. Hoewel slechts fitness zeker niet alle klachten magischer wijze kan verhelpen, heeft fitness wel een bijdrage aan het tegengaan van symptomen van bepaalde aandoeningen. Dit geldt voor zowel mentale aandoeningen als depressie, dan wel fysieke aandoeningen zoals hartfalen. Fitness Den Haag kan dus ook voor jou dé weg zijn naar een gezonder leven. Schrijf jezelf daarom zo snel mogelijk in en krijg goede begeleiding van onze gediplomeerde instructeurs

DEMONSTRATIE VIDEO

Bekijk even onze introductievideo om meer te weten te komen over onze Active Club!

7-DAY FITNESS TRY-OUT

Als je interesse hebt in personal training Den Haag bij onze luxe sportschool kun jij je opgeven voor een gratis 7-day Fitness Try-out. Hierin vindt een persoonlijke kennismaking plaats, waarbij we samen doelen kunnen vaststellen. Zonder doelen kun je namelijk geen vooruitgang meten! Hierbij volgen we trainingsschema’s op maat voor deze doelstellingen. Klikt het met jouw personal trainer Den Haag tijdens de try-out periode? Dan wordt hij of zij ook jouw vaste trainer!

Wij bieden meerdere opties op het gebied van personal training. Zo is het mogelijk om in kleine groepjes van maximaal 8 personen te trainen. Tijdens deze small group training Den Haag krijgt iedereen tegelijkertijd persoonlijk advies en ondersteuning.