• Standaard

Luxe sportschool in Den Haag

Bij Active Club Den Haag vind je naast de beste fitnessapparatuur en personal trainers ook verschillende luxe faciliteiten. Want naast inspanning is ontspanning een belangrijk onderdeel van fit worden en blijven. 

Of je nu zelf komt fitnessen of sport met een personal trainer, onze trainingsruimte is van alle gemakken voorzien. Onze luxe sportschool is uitgerust met de beste apparatuur om zowel kracht- als cardio oefeningen te doen. Ben je klaar met sporten, spring dan onder de luxe douches. Zeep en shampoo staan voor je klaar.  Twijfel je over welk lidmatschap het beste bij jou past? Vul dan het formulier onder aan deze pagina en kom er achter welk abonnement het beste bij jouw wensen past.

Luxe sportschool met wellness

Als lid van Active Club Den Haag kun je na afloop van de training je spieren tot rust laten komen in de sauna. We hebben verschillende sauna's: zoals een droge 90 graden sauna, een stoombad en twee infraroodsauna’s. Nog tijd voor een powernap? Neem plaats in de relaxruimte en kom helemaal tot jezelf. Uiteraard zijn er zowel warme als koude douches, waardoor je fris onze luxe sportschool uitloopt.

Sportmassages

Geniet naast de sauna's in onze luxe gym van verschillende massages. Heb je last van bepaalde spieren of spiergroepen, denk dan eens aan een sportmassage in Den Haag. Onze professionele masseurs geven de beste sportmassage in Den Haag. Voor de ultieme ontspanning is het mogelijk om een ontspanningsmassage te kiezen. 

Andere voorzieningen van onze luxe gym

Het grote voordeel van sporten bij Active Club Den Haag, zijn de extra diensten waarvan je gebruik kan maken. Heb je last van een spierblessure? Kom langs bij de fysiotherapeut van Active Fysio Deze fysiotherapeut in Den Haag werkt volgens de allernieuwste inzichten. Daarnaast werken wij samen met een diëtist in Den Haag, een schoonheidsspecialiste in Den Haag en kunnen wij ondersteuning bieden bij een coachingstraject.

Active Club: de luxe sportschool in Den Haag

Zoek je een luxe sportschool in Den Haag? Probeer dan de Active Club. Doe hieronder de lidmaatschapstest of probeer ons 7 dagen gratis uit!

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Closed from 3 till 6 juni

  Because of a big conference in the World Forum, the Active Club is closed fro...

  Lees meer
 • Gesloten van 3 tot 6 juni 2019

  Vanwege de Global Enterpreneurs Sumit is de Active Club Den Haag gesloten van...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Louise

  "De persoonlijke aandacht van de Personal trainers stimuleert en motiveert enorm. Iedere keer weer een variatie aan oefeningen!"

  Louise
 • Stian Holen (Norway)

  "Of the six fitness centres in five countries that I have used in 20 years, ActiveClub Den Haag is the best."

  Stian Holen (Norway)
 • Arlene Ogston

  "The Active Club has helped me to achieve goals and a general level of fitness beyond my expectations."

  Arlene Ogston
 • Isabella Chen

  "Trainers are excellent and enthusiastic about helping you reach your training goals."

  Isabella Chen
 • Donna Baxter

  "It is a clean well equipped facility. The staff is friendly and knowledgeable. It is easy to get to, right by the World Forum"

  Donna Baxter
 • Danijel Mihajlovic

  "Quality of the training and the facilities are absolutely stellar, and the trainers keep up with the latest training methods."

  Danijel Mihajlovic
 • Susan Phillips

  " Like many people, I was a bit of a “gym-o-phobe” at the beginning. "

  Susan Phillips
 • "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van de Active Club voel ik me nu beter dan ooit. "

  Caroline
 • Lisa

  "Goede behandelingen die doeltreffend zijn. En er wordt echt met je mee gedacht om blessures te voorkomen."

  Lisa
 • "Ze luistert heel erg goed, is oprecht en geïnteresseerd, is eerlijk en heeft een heel zorgzaam karakter"

  Rianne