GRATIS PROEFWEEK (t.w.v. €100)!

Bekijk de speciale pagina voor meer informatie, bel ons via dit nummer of stuur ons direct een WhatsApp-bericht!

Gratis Proefweek

Jouw eigen personal trainer Den Haag

Wil je graag regelmatig sporten, maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Kom dansporten met een onze personal trainer Den Haag! Onze trainers geven jou een passend steuntje in de rug wanneer nodig en streven samen met jou naar tevredenheid. Hierbij krijg jij uitstekende begeleiding van onze professionele trainers die over de juiste kennis beschikken om jou bij te sturen! Je zal ervaren hoe het is om je fitter te voelen en beter in je vel te zitten. Hierdoor wordt sporten niet alleen leuker, maar behaal jij ook jouw doelen en blijf jij gemotiveerd. Bij Active Club Den Haag helpen we jou met de weg naar het snelste resultaat.

Waarom personal training Den Haag?

Het is belangrijk om te weten waarom je kiest voor onze personal training in Den Haag. Als je personal training simpelweg “een keer probeert”, zal je niet de voortgang boeken die mogelijk is. Keer op tijd is bewezen dat sporters hun volledige potentie bereiken wanneer zij volledig gemotiveerd aan de slag gaan. Daarom is het belangrijk om te weten wat nou exact de voordelen zijn van het sporten samen met onze trainers. Wil je meer te weten komen? Neem dan even contact op!

Personal Training Den Haag
Cardio_04_Edited
decorative

Extra aandacht wanneer het nodig is.

Tijdens een 1 op 1 personal training bieden we je persoonlijke begeleiding aan die nog wat verder gaat dan in de Small Group PT. In de 1 op 1 PT word jij verder geholpen met de verbetering van jouw fysieke kwaliteiten. We kunnen nog wat beter inzomen op de zaken die jij nodig hebt om fit en gezond te worden of te blijven.

Wij leren jou kennen en begrijpen snel wat jij als een prettige training ervaart. Natuurlijk proberen wij het optimale resultaat te behalen. Dit gebeurt door middel van voldoende positieve aandacht en respect voor jou als individu. Maar we proberen natuurlijk ook het optimale resultaat te bereiken.

Jij bent voor ons zo veel meer dan een lichaam dat verbeterd dient te worden. Rust en aandacht telt ook naast hard trainen. Daarom helpen wij je ook met de verbetering van voeding of lifestyle. Alles kan jij met jouw trainer bespreken. Niks is nonsens, wij zijn er tenslotte voor jou!

Interesse in Active Club Den Haag? Neem contact op!

Gym_Wide_01_Edited
Gym_Wide_01_Edited

Motivatie

Wanneer je tijdens het sporten de handdoek in de ring wilt gooien, zorgen onze trainers er voor dat je toch nog nét die laatste stap zal maken. Op deze manier zal je sneller en beter jouw doelen bereiken. Wij zijn tenslotte 100% voor jou.

Van hard en geconcentreerd trainen krijg je meer doorzettingsvermogen, en dat kan helpen in de alledaagse beslommeringen van het leven. Samen met onze
gemotiveerde trainers gaan we aan jouw persoonlijke doelen werken. Of dit nu afvallen, spiermassa opbouwen of fit worden is!

Effectiever sporten

Een tweede voordeel van personal training is de kennis die jij opdoet. Personal trainers weten veel van bewegen, voeding en lifestyle. Onze trainers weten precies wat er gedaan moet worden om jouw specifieke doelen te bereiken. Dat slaat overigens niet alleen op je sportroutines en welke oefeningen je uitvoert. Een belangrijk onderdeel van je voortgang is jouw dieet! Een goede voeding is de basis voor een mooi lichaam. Jouw personal trainer geeft je een gericht advies over welke voedingsstoffen jij het hardste nodig hebt en welk eetpatroon daarbij het meest passend is. Wij zijn dus een stok achter de deur voor de missie om jouw
doelstellingen te verwerkelijken.
decorative
Lobby_02

Fun!

Het is belangrijk dat sporten ook vreugde en genot brengt. Onze personal trainers in de Active Club Den Haag zorgen daarvoor. Dat komt mede doordat je samen met ons sport. Elkaar steunen en aansporen zal zorgen voor een nog betere motivatie! ”Je geniet” en zal daarom merken dat het uur snel voorbij gaat.
 
Ook in onze personal trainingsruimte is er de mogelijkheid om samen te sporten! Kom met een goede vriend collega of familielid.

Interesse in Active Club Den Haag? Neem contact op!

DOELEN STELLEN SAMEN MET JOUW EIGEN PERSONAL TRAINER VAN DE ACTIVE CLUB DEN HAAG

Samen met jouw eigen personal trainer ga je voorafgaand aan het sporten één of meerdere doelen bepalen. De manier van sporten is anders wanneer je focust op gewichtsverlies, ten opzichte van echte krachttraining, met als doel om meer spiermassa te kweken. Mocht je nog geen trainingsdoelstelling hebben bepaald, geen probleem natuurlijk. Dan kan je samen met de personal trainer uitvinden waar je problemen of je mogelijkheden liggen en daar dan hard aan gaan werken.

Wij wegen en meten iedereen regelmatig. Vetpercentage, buikomvang, gewicht en bloeddruk. Op die momenten kunnen wij jou ook met de resultaten motiveren. Onze personal trainer zal je lichamelijke progressie verduidelijken en bespreken. Uiteindelijk zal jij ook merken dat jouw lichaam zal veranderen richting de persoon die jij wilt worden! Voor de ene persoon betekent dit slanker en fitter worden, terwijl de ander streeft naar meer spiermassa.

Onder begeleiding van een personal trainer van de Active Club Den Haag is treven om deze doelstelling(-en) te behalen. Als dat gelukt is wordt de lat steeds weer iets hoger gelegd. Zo zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt. Wat je doel ook is; met personal training van de Active Club Den Haag kun jij deze snel en veilig bereiken! Wij zijn er 100% voor jou.

7-DAY FITNESS TRY-OUT

Als je interesse hebt in personal training bij onze luxe sportschool kun jij je opgeven voor een gratis intake genaamd 7-day Fitness Try-out. Hierin vindt een persoonlijke kennismaking plaats, waarbij we samen op maat gemaakt doelen kunnen vaststellen. Zonder doelen kun je namelijk geen vooruitgang meten! Klikt het met jouw personal trainer tijdens de proef periode? Dan wordt hij of zij ook jouw vaste trainer!

Bij Active Club bieden we meerdere opties op het gebied van personal training, zodat jij de beste sport ervaring krijgt! Zo is het mogelijk om in kleine groepjes van maximaal 8 personen te trainen. Tijdens deze small group training Den Haag krijgt iedereen tegelijkertijd persoonlijk advies en ondersteuning.