Snel jouw fitnessdoelen behalen met 1-op-1 personal training

Als wij jou 1 op 1 personal training gaan geven dan kunnen wij de begeleiding opvoeren en jouw fysieke kwaliteiten verder uitbouwen en je blessures of aandachtspunten verbeteren.

Wij leren jou kennen en begrijpen snel wat jij als een prettige training ervaart. Natuurlijk proberen wij het optimale resultaat te behalen. Maar wel met aandacht en respect voor jou als individu.

Jij bent voor ons zo veel meer dan een lichaam dat verbeterd dient te worden. Rust en aandacht telt ook naast hard trainen. Voeding en lifestyle verbetering. Alles kan jij met jouw trainer bespreken. En waarom niet? Wij zijn er tenslotte voor jou!

Jouw eigen personal trainer Den Haag

Wil je graag regelmatig sporten, maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Ga dan sporten met een personal trainer Den Haag! Onze trainers geven jou een steuntje in de rug wanneer bij jou de moed in de schoenen zakt. Hierbij krijg jij een goede begeleiding van onze professionele trainers die de nodige kennis hebben om jou om te toveren in een fit en gezond persoon. Hierbij zal je zien dat je lichaam met de weken er beter uit gaat zien. Hierdoor wordt sporten niet alleen leuker, maar behaal jij ook jouw doelen en blijf jij gemotiveerd om te sporten. Bij Active Club helpen we je met de weg naar snel resultaat door op maat gemaakt jouw doelen te laten behalen!

Waarom personal training Den Haag?

Het is belangrijk om te weten waarom je kiest voor personal training Den Haag. Als je personal training simpelweg “een keer probeert”, zul je nooit de voortgang boeken die mogelijk is. Keer op tijd is bewezen dat sporters hun volledige potentie pakken wanneer zij volledig gemotiveerd aan de slag gaan. Daarom is het belangrijk om te weten wat nou exact de voordelen zijn van het sporten samen met onze trainer voor persoonlijke begeleiding. Wil je meer te weten komen? Neem dan even contact op!

Personal Training Den Haag
loopband Active Club
fietsen Active Club

Interesse in Active Club Den Haag? Neem contact op!

Personal trainer Den Haag

Motivatie

Het klinkt wellicht gek, maar om gemotiveerd aan de slag te gaan is het belangrijk om te weten dat een personal trainer jou ook motiveert. Wanneer je tijdens het sporten de handdoek in de ring wilt gooien zorgen onze trainers er voor dat je nét die laatste stap zet. Op die manier zal je sneller en beter jouw doelen bereiken. Deze manier van sporten verbeterd ook jouw gedrag. Je krijgt namelijk meer doorzettingsvermogen, en dat zie je terug in alledaagse dingen zoals jouw werk. Samen met onze gemotiveerde trainers gaan we aan jouw persoonlijke doelen werken. Of dit nu afvallen, spiermassa opbouwen of fit worden is!

Effectiever sporten

Een tweede voordeel van personal training is de kennis die het met zich meebrengt. Personal trainers ademen sport. Onze trainers weten exact wat er gedaan moet worden om jouw specifieke doelen te bereiken. Dat slaat overigens niet alleen op je sportroutines en welke oefeningen je uitvoert. Een belangrijk onderdeel van je voortgang is jouw dieet! Een goede voeding is de basis voor een mooi lichaam. Jouw personal trainer geeft je gerichte advies over welke voedingsstoffen jij het hardste nodig hebt en hoe je daar het beste aan kunt komen. Wij zijn dus een stok achter de deur om jouw doelstellingen te behalen.

Over ons
Active Club

Fun!

Het is belangrijk dat sporten ook interessant blijft. Het moet immers geen verplichting worden. Onze personal trainers in Den Haag zorgen er voor dat het sporten ook leuk en gezellig blijft. Dat komt mede doordat je samen sport. Het is vrijwel niet te betwijfelen dat het sporten samen een stuk leuker en gezelliger is dan alleen. Een beetje conversatie tijdens het sporten en het uur is al zo voorbij! Ook in een personal training studio is dat mogelijk!

Interesse in Active Club Den Haag? Neem contact op!

Doelen stellen met jouw personal trainer Den Haag

Samen met jouw eigen personal trainer ga je voorafgaand het sporten één of meerdere doelen bepalen. De manier van sporten is geheel anders wanneer je focust op gewichtsverlies, ten opzichte van de manier van sporten als je gespierd wilt worden. Het kan natuurlijk lastig zijn om zelf je doelen te bepalen, maar met de begeleiding van personal training zal je merken dat je vrij snel weet waar jij voor wilt gaan strijden.

We zullen je regelmatig meten en wegen. Dit zal je ook extra motiveren, omdat deze momenten je lichamelijke progressie zal weergeven. Uiteindelijk zal jij ook merken dat je lichaam er op aan past en slanker of juist gespierder wordt. Onder begeleiding van een trainer van Active Club Den Haag is jouw streven om deze doelstelling(-en) te behalen. Als dat gelukt is wordt de lat steeds weer iets hoger gelegd. Zo zorg je ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt. Wat je doel ook is; met personal training bij Active Club kun jij deze snel en veilig bereiken! Bij ons ben je dus aan het juiste adres!

7-DAY FITNESS TRY-OUT

Als je interesse hebt in personal training bij onze luxe sportschool kun jij je opgeven voor een gratis intake genaamd 7-day Fitness Try-out. Hierin vindt een persoonlijke kennismaking plaats, waarbij we samen op maat gemaakt doelen kunnen vaststellen. Zonder doelen kun je namelijk geen vooruitgang meten! Klikt het met jouw personal trainer tijdens de proef periode? Dan wordt hij of zij ook jouw vaste trainer!

Bij Active Club bieden we meerdere opties op het gebied van personal training, zodat jij de beste sport ervaring krijgt! Zo is het mogelijk om in kleine groepjes van maximaal 8 personen te trainen. Tijdens deze small group training Den Haag krijgt iedereen tegelijkertijd persoonlijk advies en ondersteuning.