Snel jouw fitnessdoelen behalen met 1-op-1 personal training

Tijdens een 1 op 1 personal training bieden we jou goede persoonlijke begeleiding aan. Hierin wordt jij geholpen voor de verbetering van fysieke kwaliteiten, blessures of om sommige aandachtspunten nog eens sterk onder de loep te nemen.

Wij leren jou kennen en begrijpen snel wat jij als een prettige training ervaart. Natuurlijk proberen wij het optimale resultaat te behalen. Dit gebeurt doormiddel van voldoende positieve aandacht en respect voor jou als individu.

Jij bent voor ons zo veel meer dan een lichaam dat verbeterd dient te worden. Rust en aandacht telt ook naast hard trainen. Daarnaast staan wij ook zeker in voor de verbetering van voeding en lifestyle. Alles kan jij openlijk met jouw trainer bespreken. Niks is nonsens, wij zijn er tenslotte voor jou!

Jouw eigen personal trainer Den Haag

Wil je graag regelmatig sporten, maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Ga dan sporten met een personal trainer in Den Haag! Onze trainers geven jou een passend steuntje in de rug, wanneer nodig en streven samen met jou naar tevredenheid. Hierbij krijg jij goede begeleiding van onze professionele trainers die over de juiste kennis beschikken om jou bij te sturen in precies de juiste richting van je doel! Hierbij ga jij het ervaren om je fitter te voelen en optimaal in je vel te zitten. Lichamelijk zal jij er in mum van tijd ”zichtbaar” op vooruit gaan! Hierdoor wordt sporten niet alleen leuker, maar behaal jij ook jouw doelen en blijf jij gemotiveerd om te sporten. Bij Active Club Den Haag helpen we jou met de weg naar het snelste resultaat. We laten jou ervaren hoe het is om je doelen te behalen op je eigen manier, want jij bent een persoon die het zeker verdient om succes te voelen!

Waarom personal training Den Haag?

Het is belangrijk om te weten waarom je kiest voor personal training in Den Haag. Als je personal training simpelweg “een keer probeert”, zul je nooit de voortgang boeken die mogelijk is. Keer op tijd is bewezen dat sporters hun volledige potentie pakken wanneer zij volledig gemotiveerd aan de slag gaan. Daarom is het belangrijk om te weten wat nou exact de voordelen zijn van het sporten samen met onze trainer voor persoonlijke begeleiding. Wil je meer te weten komen? Neem dan even contact op!

Personal Training Den Haag
loopband Active Club
fietsen Active Club

Interesse in Active Club Den Haag? Neem contact op!

Personal trainer Den Haag

Motivatie

Het klinkt wellicht gek, maar om gemotiveerd aan de slag te gaan is het belangrijk om te weten dat een personal trainer jou ook motiveert. Wanneer je tijdens het sporten de handdoek in de ring wilt gooien, zorgen onze trainers er voor dat je toch nog nét die laatste stap zal maken. Op deze manier zal je sneller en beter jouw doelen bereiken. Daarnaast ga jij beschikken over een verbeterde zelfcontrole. Je krijgt namelijk meer doorzettingsvermogen, en dat zie je terug in alledaagse dingen zoals jouw werk. Samen met onze gemotiveerde trainers gaan we aan jouw persoonlijke doelen werken. Of dit nu afvallen, spiermassa opbouwen of fit worden is!

Effectiever sporten

Een tweede voordeel van personal training is de kennis die het met zich meebrengt. Personal trainers ademen sport. Onze trainers weten exact wat er gedaan moet worden om jouw specifieke doelen te bereiken. Dat slaat overigens niet alleen op je sportroutines en welke oefeningen je uitvoert. Een belangrijk onderdeel van je voortgang is jouw dieet! Een goede voeding is de basis voor een mooi lichaam. Jouw personal trainer geeft je een gericht advies over welke voedingsstoffen jij het hardste nodig hebt en welk eetpatroon daarbij het meest passend is. Wij zijn dus een stok achter de deur voor de missie om jouw doelstellingen te verwerkelijken.

Over ons
Active Club

Fun!

Het is belangrijk dat sporten ook vreugde en genot brengt. Het moet immers niet aanvoelen als een verplichting. Onze personal trainers in Den Haag zorgen er voor dat het sporten ook leuk en gezellig blijft. Dat komt mede doordat je samen sport. Het is vrijwel niet te betwijfelen dat het sporten samen een stuk leuker en gezelliger is dan in je eentje trainen. Elkaar steunen en aansporen zal zorgen voor zelfs een nog betere motivatie! ”Je geniet” en zal daarom merken dat het uur eigenlijk te snel voorbij gaat. Ook in een personal training studio is er de mogelijkheid om meer samen te sporten!

Interesse in Active Club Den Haag? Neem contact op!

Doelen stellen met jouw personal trainer Den Haag

Samen met jouw eigen personal trainer ga je voorafgaand het sporten één of meerdere doelen bepalen. De manier van sporten is geheel anders wanneer je focust op gewichtsverlies, ten opzichte van echte krachttraining met als doel om meer spiermassa te kweken. Het kan natuurlijk lastig zijn om zelf je doelen te bepalen, maar met de begeleiding van personal training zal je merken dat je vrij snel weet waar jij voor wilt gaan knallen.

We zullen je regelmatig meten en wegen. Dit zal je ook extra gaan motiveren, omdat deze momenten je lichamelijke progressie weergeven. Uiteindelijk zal jij ook merken dat je lichaam zal veranderen richting de persoon die jij wilt worden! Voor de ene persoon betekent dat slanker worden, terwijl de ander streeft voor spiermassa. Onder begeleiding van een trainer van Active Club Den Haag is jouw streven om deze doelstelling(-en) te behalen. Als dat gelukt is wordt de lat steeds weer iets hoger gelegd. Zo zorg je ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt. Wat je doel ook is; met personal training bij Active Club Den Haag kun jij deze snel en veilig bereiken! Bij ons ben je dus aan het juiste adres!

7-DAY FITNESS TRY-OUT

Als je interesse hebt in personal training bij onze luxe sportschool kun jij je opgeven voor een gratis intake genaamd 7-day Fitness Try-out. Hierin vindt een persoonlijke kennismaking plaats, waarbij we samen op maat gemaakt doelen kunnen vaststellen. Zonder doelen kun je namelijk geen vooruitgang meten! Klikt het met jouw personal trainer tijdens de proef periode? Dan wordt hij of zij ook jouw vaste trainer!

Bij Active Club bieden we meerdere opties op het gebied van personal training, zodat jij de beste sport ervaring krijgt! Zo is het mogelijk om in kleine groepjes van maximaal 8 personen te trainen. Tijdens deze small group training Den Haag krijgt iedereen tegelijkertijd persoonlijk advies en ondersteuning.