Sauna in Den Haag

Na de inspanningen en het zweten van de sportschool, heb je nu ook de mogelijkheid om even lekker te ontspannen. Na de training kun je als lid van de Active Club Den Haag volledig gratis ontspannen in de officiële sauna Den Haag! Naast de sauna is het aanbod van relax mogelijkheden groot! Laat je bijvoorbeeld lekker masseren of blijf gerust nog even zitten en zweet alles uit in de stoom.

Sauna Den Haag

De sauna van de Active Club Den Haag bestaat uit een voetenbad, een droge 80 graden sauna, een stoombad, twee infrarood / UV warmte lampen, een koud dompelbad en een relaxruimte. Natuurlijk ontbreken de warme en koude douches niet. De sauna betreed je bij ons zoals het hoort, zonder badkleding en met een grote handdoek en badjas. Vergeet u uw slippers niet? Dat is wel zo veilig. Mocht u honger of dorst krijgen in de sauna? Geen probleem! Onze specialiteit is een heerlijke fruitmix, een Nootgeval (walnoten, yoghurt, ahornsiroop en kaneel) en natuurlijk een tosti met gezond bruin brood. Kosten sauna bezoek: € 40,00 per keer. Maar voor leden van de Active Club Den Haag gratis. Badjassen, handdoek(en) en slippers zijn ook bij ons te huur. Ga voor onze sauna Den Haag!

sauna in Den Haag
Sauna Den Haag

Interesse in Active Club Den Haag? Neem contact op!

Massage in Den Haag

Zowel bij de Personal Coaches van de Active Club Den Haag als bij Active Fysio kun je terecht voor een sportmassage, ontspanningsmassage of stoelmassage. Op afspraak natuurlijk.

Stoelmassage in Den Haag

Kort, maar 100% krachtig! Als je last hebt van je nek, rug of schouders, dan is een stoelmassage iets voor jou! Je houdt je kleren aan en zit in een speciale stoel. De masseur staat achter je. De stoelmassage duurt 10 minuten per keer of 15 minuten als je een strippenkaart neemt. Kosten Stoelmassage: € 12,50 per keer. Een strippenkaart voor 10 keer kost € 100,00 (6 maanden geldig).

Ontspanningsmassage of sportmassage in Den Haag

Heb je last van je spieren, neem dan een sportmassage! Wil je ontspannen dan kun je beter een ontspanningsmassage nemen. Je ligt uitgekleed op de massagetafel. De masseur kan je rug, armen, benen en nek masseren. Ben je lid van de Active Club Den Haag, dan krijg je 20% korting op een massage van 20 of 40 minuten door de Personal Coaches van de Active Club Den Haag. Kosten massage: 20 min. € 35,00; 40 min. € 65,00. Heb je een blessure of een verwijzing van de huisarts voor fysiotherapie? Dan kun je beter direct contact opnemen met Active Fysio. We helpen je graag om meer te gaan bewegen.

Vraag daarom nu de gratis proefweek fitness aan. Maak zo vrijblijvend kennis met onze sportschool in Den Haag. Je wordt binnen 1 werkdag gebeld voor een persoonlijke kennismaking. Fitness nu onder begeleiding van Personal Training bij de Active Club Den Haag en behaal jouw fitness doelstellingen!