GRATIS PROEFWEEK (t.w.v. €100)!

Laat je overtuigen om bij ons te komen sporten door onze sportschool én onze lessen in persoon te ervaren! Met onze proefweek mag je in één week op drie verschillende dagen een les komen small group personal training komen volgen. Bij een lidmaatschap is 1-op-1 personal training ook mogelijk!

Proefweek aanvragen

Geen hoge kosten en afwisselende training bij Small Groep PT!

Trainen met een trainer is eigenlijk altijd beter. Wij zorgen voor variatie, uitleg en correctie, en motivatie in de training en we passen de training ook zo aan dat jij het optimale resultaat haalt. Iedereen is tenslotte anders!

In de Active Club Den Haag trainen wij alleen op afspraak. Er kunnen 6 leden per uur trainen. De aanwezige trainer vraagt hoe jij je voelt en of er nog fysieke problemen zijn. Op basis van je trainingsdoelstelling en je fysieke mogelijkheden word je telkens door ons begeleidt. We houden goed in de gaten wat je de vorige trainingen hebt gedaan. Daarom noteren wij al de trainingsgegevens.

Bijkomend voordeel zijn de aanzienlijk lagere kosten van Small Group PT. Bovendien bieden wij een gratis proefweek aan waarin je drie maal mag komen trainen. Zo kan je onze manier van trainen rustig uitproberen.