Alles wat je nodig hebt in de sportschool Den Haag

Welkom bij Active Club Den Haag. Dé health club van onze politieke hoofdstad! Waar het klein begon, zijn we over de jaren heen inmiddels uitgegroeid tot een full-service sportfaciliteit in Den Haag. Naast het sporten in onze prachtige en intieme sportschool, bieden wij tal van andere diensten en faciliteiten gerelateerd aan sport en het verbeteren van jouw lichamelijke gesteldheid. Denk bijvoorbeeld aan wellness en voedingsadvies.

De materialen in onze sportschool Den Haag

Ben je op zoek naar een trainingsruimte die is uitgerust met moderne sportmaterialen en -apparatuur? Dan ben je bij ons in de Active Club aan het juiste adres. Wij maken enkel gebruik van moderne en betrouwbare apparatuur en materialen. Gepaard met de modernste trainingsmethodes brengen wij het begrip ‘sporten’ naar een nieuw niveau. Om jou de enerverende sportervaring te geven waar je naar zoekt, beschikt Active Club alle nodige materialen voor verschillende trainingsvormen. Of je nou wilt afvallen of gespierd wilt worden, bij Active Club kan het! Bij het uitwerken van trainingsschema’s zorgen wij ervoor dat jij in januari 2021 zo snel mogelijk jouw doelen kan behalen!

Lobby_05

Cardio

In onze sportschool beschikken we over maar liefst 9 cardio-apparaten. Met verschillende manieren van een work out kun je jouw conditie op meerdere fronten verbeteren. Wat betreft de apparaten hebben wij van enkele favorieten, zoals de loopband, meerdere apparaten staan. Zo hoef je nauwelijks te wachten om het apparaat te gebruiken en loopt jouw trainingsschema niet uit.

Cardio_01

Onze apparaten

Crosstrainer
Loopband
Roeiapparaat
(Super-)spinningfiets

Krachttraining

Naast cardio vindt je ook verschillende apparaten voor krachtraining in onze sportschool in Den Haag. Onze selectie van apparaten zorgen ervoor om jouw gehele lichaam te trainen zodat je goed spiermassa kan opbouwen. Naast de grote apparatuur voor krachttraining hebben we ook suspensiontrainers en een brede selectie gewichten, welke voor verschillende trainingen ingezet kunnen worden.

Weights_03_Edited

Onze gewichten

Kettlebells
Dumbells
Swissballs
Bosuballs
Bars

Wil jij ook sporten bij Active Club Den Haag?

Waarom Active Club?

Goedkope sportschool

De tarieven voor het gebruik van onze sportschool gaan mee met de tijd. Gezond leven moet immers ook betaalbaar zijn!

Gediplomeerde instructeurs

Onze personal trainers kunnen jou begeleiden tijdens het sporten. Ze motiveren je en geven advies.

Overige
faciliteiten

Naast onze sportruimte hebben wij ook verschillende wellness faciliteiten tot onze beschikking!

PROEFWEEK BIJ SPORTSCHOOL DEN HAAG

Voor velen heerst er een gedeelde mening dat een abonnement bij de sportschool in Den Haag aan de dure kant is. Daarom nodigen wij jou uit om 1 week gratis te komen proefsporten! In deze week zal je beseffen dat het streven naar een fitter lichaam en een gezondere levensstijl ontzettend waardevol is. Trek jezelf nu over de streep!

TIP: Abonnementhouders bij de Active Club krijgen mogen gratis gebruik maken van onze andere faciliteiten zoals onze prachtige sauna!