Alles wat je nodig hebt in de sportschool Den Haag

Welkom bij Active Club Den Haag. Waar het klein begon, zijn we over de jaren heen inmiddels uitgegroeid tot een full-service sportfaciliteit in Den Haag. Naast het sporten in onze prachtige en intieme sportschool Den Haag, bieden wij tal van andere diensten en faciliteiten gerelateerd aan sport en het verbeteren van jouw lichamelijke gesteldheid. Denk bijvoorbeeld aan wellness en voedingsadvies.

De materialen in onze sportschool Den Haag

Ben je op zoek naar een trainingsruimte die is uitgerust met moderne sportmaterialen en -apparatuur? Dan ben je bij ons in de Active Club sportschool Den Haag aan het juiste adres. Wij maken enkel gebruik van moderne en betrouwbare apparatuur en materialen. Gepaard met de modernste trainingsmethodes brengen wij het begrip ‘sporten’ naar een nieuw niveau. Om jou de enerverende sportervaring te geven waar je naar zoekt, beschikt onze sportschool in Den Haag alle nodige materialen voor verschillende trainingsvormen. Of je nou wilt afvallen of gespierd wilt worden, bij Active Club kan het!

Sportschool Den Haag

Cardio

In onze sportschool in Den Haag beschikken we over maar liefst 9 cardio-apparaten. Met verschillende oefeningen kun jij jouw conditie op meerdere fronten verbeteren. Wat betreft de apparaten hebben wij van enkele favorieten, zoals de loopband, hebben we meerdere apparaten staan. Zo hoef je nauwelijks te wachten om het apparaat te gebruiken en loopt jouw trainingsschema niet uit.

Active Club sportschool foto

Onze apparaten

Crosstrainer
Loopband
Roeiapparaat
(Super-)spinningfiets

Krachttraining

Naast cardio vindt je ook verschillende apparaten voor krachtraining in onze sportschool Den Haag. Onze selectie van apparaten maken het mogelijk om jouw gehele lichaam te trainen zodat je goed spiermassa kan opbouwen. Naast de grote apparatuur voor krachttraining hebben we ook suspensiontrainers en een brede selectie gewichten, welke voor verschillende trainingen ingezet kunnen worden.

Sportschool foto Active Club

Onze gewichten

Kettlebells
Dumbells
Swissballs
Bosuballs
Bars

Wil jij ook sporten bij Active Club Den Haag?

PROEFWEEK BIJ SPORTSCHOOL DEN HAAG

Voor velen heerst er een gedeelde mening dat een abonnement bij de sportschool aan de dure kant is. Daarom nodigen wij jou uit om 1 week gratis te komen proefsporten! In deze week zal je beseffen dat het streven naar een fitter lichaam en een gezondere levensstijl ontzettend waardevol is. Trek jezelf nu over de streep!

TIP: Abonnementhouders bij de Active Club sportschool Den Haag krijgen mogen gratis gebruik maken van onze andere faciliteiten zoals onze prachtige sauna!