Coaching voor vitaliteit, anti stress, vermoeidheidsklachten en burn out

Sporten, bewegen en trainen zijn erkende middelen voor het verminderen van stress en vermoeidheidsklachten. Sporten heeft zelfs zo een duidelijke positieve invloed op het mentale brein dat het een key-rol kan spelen voor de afsluiting van een burn-out. Bij de Active Club Den Haag kunnen wij hieraan een bijdrage leveren. Samen met een gespecialiseerde diëtist gaan wij met u aan de slag. De focus zal worden gelegd op gezonder eten, minder gebruik van alcohol en op een gezonder regelmatiger slaapritme. De fysiotherapeut verzorgd massages die gericht zijn op de activatie en het vrijkomen van ontspanning in het zenuwstelsel. Bij herhaalde klachten van hoofdpijn of migraine, wordt u ook met een specifieke behandeling door ons geholpen!

In de trainingsruimte wordt u zowel s’ ochtends als s’ avonds op verschillende manieren uitgedaagd. S’ ochtends zal de nadruk van de training meer liggen op het activerende deel van uw zenuwstelsel en om deze te stimuleren. S’ avonds zal de training meer in het teken staan van ontspanning. De avondtraining zal meer bestaan uit rek en strek- of yoga oefeningen. Het doel is hiermee dat u in alle rust kan gaan beginnen aan uw avond om vervolgens top fit de volgende dag weer te kunnen beginnen!

Het programma heeft een goede stimulerende werking en zal u op het pad juiste pad brengen voor verbetering. Naast de diensten die hierin verleend zullen worden begint het natuurlijk bij uzelf. Als de wil er is om de adviezen zo goed mogelijk na te streven en om persoonlijk te veranderen, dan zal dit zeer vlot naar resultaat leiden. Na verloop van tijd voelt u zich opgewekter, energievoller, beter uitgerust en ervaart u minder stress. De druk van een veeleisende baan zal in de toekomst geen probleem meer zijn. U zal dit vol vertrouwen en vrolijkheid op kunnen pakken! 

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met de Active Club Den Haag voor een eerste afspraak. We bespreken graag met u de probleemstelling en de oplossing!

bigstock-Temptation

Interesse in Active Club Den Haag? Neem contact op!