Coaching voor vitaliteit, anti stress, vermoeidheidsklachten en burn out

Sporten, bewegen en trainen zijn erkende middelen om stess te verminderen, vermoeidheidsklachten tegen te gaan of zelf mede een burn out helpen te overwinnen. In de Active Club Den Haag kunnen wij hieraan een bijdrage leveren. Samen met een gespecialiseerde diëtist gaan wij met u aan de slag op het vlak van gezond eten, minder gebruik van alcohol, beter en regelmatiger slapen. De fysiotherapeut verzorgd ontspanningsmassages die gericht zijn op het activeren van dat deel van het zenuwstelsel dat u helpt te ontspannen en bij hoofdpijn of migraine klachten u specifiek behandelt ter voorkoming van deze klachten. 

In de trainingsruimte wordt u zowel uitgedaagd, als u in de ochtend komt, om het activerende deel van uw zenuwstelsel te stimuleren, of juist ontspannend getraind, als u meer in de avond komt trainen. Dan zal de training meer bestaan uit rek en strek oefeningen of yoga oefeningen zodat u hierna in alle rust aan uw avondprogramma kunt beginnen.

Dit programma is geen snelle oplossing van de stress en vermoeidheidsklachten. Het is in zijn totaliteit gericht  op verandering van gedrag zodat u beter uw werkdag doorkomt, tot een goede nachtrust komt en verkeerde eet- en drinkgewoontes gaat veranderen. Na verloop van tijd bent u uitgeruster, ervaart u minder stress en kunt u beter omgaan met de druk van een veeleisende baan.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met de Active Club voor een eerste afspraak. We bespreken graag met u wat wij voor u kunnen doen.

bigstock-Temptation

Interesse in Active Club Den Haag? Neem contact op!